MAAK UW POLESTAR UNIEK MET HEICO

POLESTAR IS VOLVO'S MERK VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN. MAAR ZIJN ER AANPASSINGSMOGELIJKHEDEN BUITEN HET STANDAARD PROGRAMMA?

Een duidelijke JA! Het bedrijf is vertrouwd met het DNA van het merk VOLVO en identificeert zich 100% met de waarden en de filosofie van de fabrikant. Net zoals HEICO SPORTIV. Onze historie als Volvo-dealer sinds 1989, 20 jaar Volvo Motorsport en bijna 25 jaar ervaring in het verfijnen van Volvo’s is de basis gelegd voor uitstekende producten.

 Wij hebben de technische expertise en zijn, net als u, gefascineerd door de innovatie en het concept van het elektrische merk Polestar. Met uw keuze voor een Polestar geeft u blijk van hoge verwachtingen op het gebied van prestaties, design en individualisering. Wij, op onze beurt, zijn uw eerste keuze als het gaat om het verdere verfijning van een Polestar. In de eerste stap onderzoeken wij de mogelijkheden en passen wij geselecteerde identieke onderdelen toe, zoals velgen of chassiscomponenten, uit het HEICO SPORTIV-assortiment voor de Volvo-modellen. Altijd op het – zoals gebruikelijk – hoogste kwaliteitsniveau, inclusief onderdeelcertificaten en tot 60 maanden / 150.000 km garantie (vanaf eerste registratie) op alle producten. 

Dit – en nog veel meer – kunt u, samen met onze persoonlijke service, ook in de toekomst van HEICO SPORTIV verwachten voor uw Polestar.

 

heico-sportiv-polestar-2-series-suspension-side-slider heico-sportiv-polestar-2-sport-suspension-side-slider

Wij hopen dat uw interesse is gewekt en zien uit naar uw aanvraag.